CRV-_pho0539-bedrijfsreportage-LR-19

Tijd voor een nieuwe bedrijfswagen?

Ontvang advies

Mobiliteit van uw wagenpark staat voorop.

Uw bedrijfswagen brengt u bij uw klanten, de bouwlocatie of is het vervoersmiddel om producten op tijd aan relaties te kunnen leveren. Misschien heeft u een serviceverlenende rol, ook dan is 'starten en lopen' een basisbegrip voor uw bestelbus. Bij CatsburgRuiter begrijpen we dat. Ondernemers die met ons werken, bieden we bij calamiteiten uiteraard een helpende hand en voorzien we van accurate service.

En we gaan een stap verder. Preventief onderhoud geven we tijdig aan zodat u zelf daar niet over na hoeft te denken. Zo voorkomen we vaak ook servicesituaties onderweg. Oftewel, uw mobilteit in het bedrijf blijft gegarandeerd.

Behoud van fabrieksgarantie.

Als garagebedrijf zijn we aangesloten bij BOSCH Car Service. Daardoor leveren wij altijd onderdelen met behoud van fabrieksgarantie op de bedrijfswagen. We zijn niet gebonden aan een merkdealer, hebben korte lijnen, schakelen snel en werken met goede materialen. Onze werkplaats biedt voldoende ruimte om uw bedrijfswagen of complete wagenpark te faciliteren met onderhoud en service.

Samenwerken
CRV-_pho0608-bedrijfsreportage-LR-42

Accessoire opbouw. Van trekhaak tot treeplank.

Gebruikt u uw bedrijfswagen voor specifiek werk dan vraagt dat een maatwerk opbouw. In onze garage een veelvoorkomende vraag. Daarom bieden wij veel mogelijkheden om een bus te voorzien van de juiste extra's. Vanaf betimmering tot trekhaak, imperial of treeplank.

Een bedrijfswagen personaliseren behoort ook tot de opties. Regelmatig voorzien wij bussen van bestickering, audioinstallaties, verlichting, een bullbar, unieke velgen of zelfs een compleet ander interieur.

Contact
CRV-_dsc9863-opbouw-MB-Sprinter-LR-4

Ontvang wagenparkadvies

Wilt u meer weten over het samenstellen van uw nieuwe bedrijfswagen, de koop- en/of leasemogelijkheden? Wij geven u transparant advies om een goede keuze te kunnen maken.

CRV-tekst-werknemer-Gerrit.png

Zoekopdracht plaatsen

Vetrouwd en met garantie.

Ja Nee

 

 

Een leasevoorstel ontvangen

Bent u opzoek naar een nieuwe auto? Wilt u deze zakelijk leasen? Wij bieden financial, operational en netto lease aan en voorzien u graag van een persoonlijk voorstel.

Vraag direct aan

Stel direct uw vraag

Wilt u advies over onderhoud of de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, al dan niet uit het buitenland? Wij helpen u graag verder.

Bel 0342 47 33 34
CRV-_pho0533-bedrijfsreportage-LR-16