CRV-_pho1021-Volkswagen-ID4-LR-18
visual color

Samen uw elektrische auto vinden?

Afspraak maken

Mobiliteit van de toekomst?

Elektrisch rijden. Er wordt veel over gezegd en geschreven. Uit ervaringen van klanten weten wij dat het in een aantal gevallen een interessante vervolgkeuze kan zijn op uw huidige benzine- of dieselauto.

Of het op dit moment ook voor u een effectieve optie is hangt samen met een aantal factoren. Van praktisch rijbereik, oftewel actieradius tot laadmogelijkheden en natuurlijk zakelijk en- of priv├ęgebruik met het oog op belastingvoordelen en de actuele bijtellingsregels.

Nieuw of gebruikt?

In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Welke keuze het beste past bij uw mobiliteitsvraag berekenen we graag samen met u aan tafel.

Afspraak maken
CRV-_pho0979-Volkswagen-ID4-LR-15

Ontvang advies

Wilt u meer weten over elektrisch rijden, de koop- en/of leasemogelijkheden? Wij geven u transparant advies om een goede autokeuze te kunnen maken.

CRV-tekst-werknemer-Gerrit.png

Zoekopdracht plaatsen

Vetrouwd en met garantie.

Ja Nee

 

 

Een leasevoorstel ontvangen

Bent u opzoek naar een nieuwe auto? Wilt u deze zakelijk leasen? Wij bieden financial, operational en netto lease aan en voorzien u graag van een persoonlijk voorstel.

Vraag direct aan

Stel direct uw vraag

Wilt u advies over onderhoud of de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, al dan niet uit het buitenland? Wij helpen u graag verder.

Bel 0342 47 33 34
CRV-_pho0971-Volkswagen-ID4-LR-12