CRV-_pho0463-bedrijfsreportage-LR-5
visual color

Samen vinden wij uw nieuwe auto.

Plaats aanvraag

Zelf samenstellen. Gegarandeerd rijplezier.

Zorgeloos elke morgen met uw nieuwe auto naar uw werk of bijvoorbeeld tijdens de vakantie in de zomer of winter een lange reis maken. En dat als eerste gebruiker van de auto die u helemaal zelf kunt samenstellen naar eigen smaak, met de ideale uitrusting en fijne opties. Dat is de meerwaarde van een splinternieuwe auto. En daar helpen wij u bij.

Daarbij geven we u direct advies over de aankoop- en/of lease mogelijkheden. Wilt u de auto privé inzetten of zakelijk, wij voorzien u van een passend voorstel.

Fabrieksgarantie. Gegarandeerd.

Uiteraard is een nieuwe auto voorzien van de merkspecifieke fabrieksgarantie. Feit is ook dat wij in geval van preventief onderhoud of bij vervanging van onderdelen die buiten de fabrieksgarantie vallen, werken met BOSCH onderdelen. Dat wil zeggen dat we altijd onderdelen gebruiken die ook voor de fabrieksgarantie goedgekeurd zijn door de autofabrikant zelf. Wel zo fijn.

CRV-_pho0554-bedrijfsreportage-LR-25

Wij nemen de tijd voor u.

CatsburgRuiter is niet gebonden aan een merkdealer. Bij BOSCH Car Service is er veel mogelijk en als bedrijf houden we laagdrempelige contactmogelijkheden. U loopt gemakkelijk even binnen, u spreekt altijd direct met collega's die verstand van zaken hebben en in geval van een storing is er vaak direct een brug vrij om een eerste check uit te voeren. Intussen geniet u natuurlijk even van een bakje koffie of thee. Met korte lijnen helpen we u het snelst weer op weg.

CRV-_pho0540-bedrijfsreportage-LR-20

Ontvang koopadvies

Wilt u meer weten over het samenstellen van uw nieuwe auto, de koop- en/of leasemogelijkheden? Wij geven u transparant advies om een goede autokeuze te kunnen maken.

CRV-tekst-werknemer-Ronald.png

Zoekopdracht plaatsen

Vetrouwd en met garantie.

Ja Nee

 

 

Een leasevoorstel ontvangen

Bent u opzoek naar een nieuwe auto? Wilt u deze zakelijk leasen? Wij bieden financial, operational en netto lease aan en voorzien u graag van een persoonlijk voorstel.

Vraag direct aan

Stel direct uw vraag

Wilt u advies over onderhoud of de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, al dan niet uit het buitenland? Wij helpen u graag verder.

Bel 0342 47 33 34
CRV-_pho0602-bedrijfsreportage-HR-39