CRV-_pho0667-bedrijfsreportage-LR-57

Nieuws/Even voorstellen: Nieuwe collega én nieuwe website!

26 augustus 2021

Even voorstellen: Nieuwe collega én nieuwe website!

Splinternieuwe website
Auto’s vernieuwen door de jaren heen en zo ook de website van CatsburgRuiter. Het werd tijd voor een splinternieuw uiterlijk van ons online platform. Wij zijn diktevreden met het resultaat en zijn voor u ook online op een laagdrempelig bereikbaar. Bekijk eens op de website ons aanbod in occasions, service voor onderweg of kom meer te weten over onze garage.

Nieuwe collega: Robert van Manen

Nieuwe collega 
Naast een splinternieuwe website hebben wij sinds kort een sterke aanwinst in de garage rondlopen. Robert van Manen is onze nieuwe collega die aan de slag gaat als monteur voor de bedrijfswagens. Hij zorgt ervoor dat uw bedrijfsauto’s in topconditie de weg op gaan. Heeft u of één van uw werknemers problemen met zijn bedrijfswagen, dan weet Robert dit professioneel te repareren met zijn vakkundigheid als monteur. Ook voor een periodieke onderhoudsbeurt bent u bij ons team aan het goede adres.

CRV-monteur-personenauto's-LR-6

“Gemakkelijk en snel een afspraak in plannen voor onderhoud aan uw auto of bedrijfswagen”

En...

Snel bereikbaar 
Via onze website kunt u heel gemakkelijk en snel een afspraak in plannen voor onderhoud aan uw auto of bedrijfswagen. Ook bij vragen kunt u ons bellen en dan reageren wij op werkdagen binnen 24 uur met een antwoord. Tot slot willen wij u fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toewensen. 

Plan een afspraak

Meer weten?

Wilt u meer weten over bedrijfsauto’s, occasions of onze werkplaats? Dan kunt u ons altijd bereiken op 0342 47 33 34 of een mailtje sturen naar verkoop@catsburgruiter.nl. Ook kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

CRV-tekst-werknemer-Ronald.png