CRV-_pho0650-bedrijfsreportage-LR-52
visual color

Onderhoudsbeurt plannen?

Maak een afspraak

We zijn echte wagenparkbeheerders

Uw wagenpark onderhouden wij alsof het onze eigen auto is. Juist door tijdig onderhoud te plannen voorkomen we vaak grotere storingen of technische problemen. Naast het uitvoeren van de APK zorgen we dat u tijdig een melding van ons ontvangt om het periodieke onderhoud uit te laten voeren. Zo houden we uw auto, bedrijfswagen en complete wagenpark in ook technisch in optimale staat.

Uitsluitend goedgekeurde onderdelen.

Als BOSCH Car Service Garage voeren wij onderhoud degelijk uit met onderdelen die door alle autofabrikanten zijn goedgekeurd. Ook kunnen we van alle auto- en bedrijfswagenmerken originele fabrieksonderdelen leveren. Onze monteurs zijn breed opgeleid en werken met professioneel gereedschap en moderne meet- en leesapparatuur. Door onze hoge capaciteit van 10 bruggen in de werkplaats kan er altijd snel geschakeld worden.

CRV-_pho1169-bedrijfsreportage-LR-86

Uw wagenpark is in goede handen.

Met een speciaal ingerichte werkplaats voor bedrijfswagens tot 5 ton kunnen wij elke bedrijfswagen voorzien van goed onderhoud. Door onze jarenlange ervaring in onderhoud en service van bedrijfswagens weten we storingen snel en vakkundig op te lossen. Zo blijven uw bedrijfswagens altijd veilig en comfortabel rijden.

CRV-_pho0976-bedrijfsreportage-LR-69

Uw auto, bedrijfswagen of wagenpark laten onderhouden?

Wilt u met ons team samenwerken in onderhoud en service van uw wagenpark? Wij gaan graag met u in gesprek om uw mobiliteit te waarborgen.

CRV-tekst-werknemer-Ronald.png