CRV-_pho0562-bedrijfsreportage-LR-27

Een nieuwe of gebruikte auto leasen?

Vraag offerte aan

Auto of bedrijfswagen leasen. Privé en zakelijk is mogelijk.

In verschillende situaties is het leasen van een auto een goede optie. Denk bijvoorbeeld aan inzichtelijke, vaste lasten of het feit dat de auto niet op de balans komt te staan. Zowel voor privé als zakelijk bieden wij verschillende leasevormen waardoor wij u van een persoonlijk voorstel kunnen voorzien.

Zakelijk leasen.

Vanaf één bedrijfswagen tot een compleet wagenpark bieden wij interessante leasevarianten. In hoofdlijn bieden wij in samenwerking met ABC Lease Partner drie leasevormen:

  • Financial
  • Full operational
  • Netto

Afhankelijk van uw wensen, wagenpark en bedrijfssituatie stellen we graag aan tafel een passend leaseplan op.

Afspraak maken
CRV-_pho0515-bedrijfsreportage-LR-10

Particulier leasen.

Elke dag in een nieuwe of jong gebruikte auto rijden? Dat geeft zorgeloos rijplezier en het kan zonder vooraf een hoog aankoopbedrag te moeten betalen. Door middel van onze BOSCH Car Service private leasecontracten bieden wij de mogelijkheid om uit een groot aantal automerken en modellen een passende auto te kunnen selecteren. Op basis van uw jaarlijkse kilometrage en een looptijd van drie, vier of vijf jaar, weet u exact wat uw maandelijkse kosten zijn. Maak een afspraak om uw persoonlijke leasecontract verder uit te werken.

Offerte aanvragen
CRV-_pho0697-bedrijfsreportage-LR-61

Ontvang advies

Wilt u meer weten over leasemogelijkheden? Wij geven u transparant advies om een goede keuze te kunnen maken.

CRV-tekst-werknemer-Gerrit.png